Η κατασκευή της διώροφης μονοκατοικίας στο Ολυμπιακό Χωριό Λαγονησίου περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη διαδικασία που ξεκινά με τη μελέτη και τον σχεδιασμό του έργου.

Οι ειδικοί μηχανικοί και αρχιτέκτονες ανέλαβαν την επίβλεψη όλων των σταδίων κατασκευής, διασφαλίζοντας την ποιότητα και την ακρίβεια κάθε λεπτομέρειας. Η μονοκατοικία, συνολικής επιφάνειας 223 τετραγωνικών μέτρων, κατασκευάζεται σε οικόπεδο 412 τετραγωνικών μέτρων, προσφέροντας άνετους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Η προσεκτική μελέτη και ο σχεδιασμός του έργου αποσκοπούν στη δημιουργία ενός σύγχρονου και λειτουργικού χώρου που να καλύπτει όλες τις ανάγκες των κατοίκων, με έμφαση στην αισθητική και την ανθεκτικότητα.

Η κατοικία είναι διαμορφωμένη σε δύο επίπεδα. Το ισόγειο περιλαμβάνει ένα ευρύχωρο σαλόνι, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο μάστερ, και ένα wc. Στον πρώτο όροφο βρίσκονται τρία υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, ένα πλυσταριό και ένα family room, ιδανικό για οικογενειακές συγκεντρώσεις και χαλάρωση. Αυτή η διάταξη προσφέρει άνεση και λειτουργικότητα, καθιστώντας το σπίτι ιδανικό για οικογενειακή ζωή.